Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
 
 
 
   
 
glyka tis mesogeioy photo
glyka tis mesogeioy photo


ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

BKS.0363060          
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από34.61 €
μόνο31.15 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-08-0339-0
Συγγραφέας: ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.
Σελίδες: 202
Διαστάσεις: 26x31
Ημερομηνία Έκδοσης: 2004

Οι συνταγές μου είναι κλασικές και βρίσκονται στην Ελλάδα και σε πολλές περιοχές της Μεσογείου. Με μόνη διαφορά ότι έχουν δικές μου παρεμβάσεις η καθεμιά τους (όπως π.χ. η creme brulee). Στη συγκεκριμένη και περιζήτητη, για παράδειγμα, γαλλική κρέμα, εγώ προσθέτω λίγο τρίμμα από λεμόνι που θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι. Η τούρτα Μαστίχας απ' την άλλη, έχει ως βάση της την ιταλική panacote, που την παντρεύω με τη χιώτικη μαστίχα. Όσο για την τούρτα του Πάσχα, δεν προέρχεται από τη Μεσόγειο, αλλά από την παλιά τσαρική Ρωσία. Τη διάλεξα γιατί σχετίζεται άμεσα με το Ορθόδοξο Πάσχα, που είναι τόσο χαρακτηριστικό στον τόπο μας. Αξιοποίησα την απιδέα, που τη βρίσκουμε στη νότια Γαλλία, αλλά και το ούζο Μυτιλήνης, στα γλυκά μου. Έφτιαξα μαρμελάδα από μπανάνες έχοντας κατά νου εκείνες που φυτρώνουν στην Κρήτη και είναι μικρές και πεντανόστιμες.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (BKS.0363060)
glyka tis mesogeioy photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
34.61 € -10% = 31.15
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 960-08-0339-0
Συγγραφέας: ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.
Σελίδες: 202
Διαστάσεις: 26x31
Ημερομηνία Έκδοσης: 2004

Οι συνταγές μου είναι κλασικές και βρίσκονται στην Ελλάδα και σε πολλές περιοχές της Μεσογείου. Με μόνη διαφορά ότι έχουν δικές μου παρεμβάσεις η καθεμιά τους (όπως π.χ. η creme brulee). Στη συγκεκριμένη και περιζήτητη, για παράδειγμα, γαλλική κρέμα, εγώ προσθέτω λίγο τρίμμα από λεμόνι που θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι. Η τούρτα Μαστίχας απ' την άλλη, έχει ως βάση της την ιταλική panacote, που την παντρεύω με τη χιώτικη μαστίχα. Όσο για την τούρτα του Πάσχα, δεν προέρχεται από τη Μεσόγειο, αλλά από την παλιά τσαρική Ρωσία. Τη διάλεξα γιατί σχετίζεται άμεσα με το Ορθόδοξο Πάσχα, που είναι τόσο χαρακτηριστικό στον τόπο μας. Αξιοποίησα την απιδέα, που τη βρίσκουμε στη νότια Γαλλία, αλλά και το ούζο Μυτιλήνης, στα γλυκά μου. Έφτιαξα μαρμελάδα από μπανάνες έχοντας κατά νου εκείνες που φυτρώνουν στην Κρήτη και είναι μικρές και πεντανόστιμες.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ BKS.0363060 ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
28.04 ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials