To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Υγεια • Διατροφή > ΦΥΤΟΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
 
 
 
   
 
fytoximikes oysies tis diatrofis me antioxeidotikes kai antikarkinikes idiotites photo

fytoximikes oysies tis diatrofis me antioxeidotikes kai antikarkinikes idiotites photo


ΦΥΤΟΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

BKS.0662220      
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
μόνο25.00 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-452-126-5
Συγγραφέας: ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σελίδες: 182
Διαστάσεις: 19Χ26
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2011

Το βιβλίο του καθηγητή Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αθανάσιου Βαλαβανίδη από τις Ιατρικές Εκδόσεις Βήτα αναφέρεται σε ουσίες της διατροφής με αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες και στον προστατευτικό τους ρόλο για κακοήθεις νεοπλασίες, καρδιαγγειακές και νευροεκφυλιστικές παθήσεις και είναι το τέταρτο στη σειρά των βιβλίων του συγγραφέα σχετικά με ελεύθερες ρίζες και δραστικές οξυγονούχες ενώσεις.

Αρχικά μελετάται ο ρόλος των φυτοχημικών ουσιών της διατροφής στη φωτοσύνθεση και στην προστασία των φυτών από εξωγενείς εντάσεις και παθογόνους μικροοργανισμούς, καθώς και στη βιοσύνθεση ουσιών και βιταμινών στους φυτικούς ιστούς. Στη συνέχεια εξετάζονται οι αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες της διατροφής σε σχέση με τις πολυφαινολικές ουσίες που περιέχουν.

Αναφέρονται έρευνες και εργασίες οι οποίες αποδεικνύουν ότι οι ιδιότητες των φυτοχημικών αυτών ουσιών είναι ευεργετικές για την υγεία του ανθρώπου, ιδιαίτερα για καρδιαγγειακές παθήσεις, κακοήθη νεοπλάσματα και νευροεκφυλιστικά νοσήματα.

Κάθε κεφάλαιο καλύπτεται με πλήρεις επιστημονικές βιβλιογραφικές αναφορές από τα πλέον καθιερωμένα επιστημονικά περιοδικά και εκδόσεις. Τα σχήματα, διαγράμματα και πίνακες που αναλύουν τα επιστημονικά δεδομένα δίνουν πιστή εικόνα των επιστημονικών εξελίξεων και των ανακαλύψεων στον τομέα των φυτοχημικών ουσιών με αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Το βιβλίο αυτό είναι χρήσιμο σε κάθε σκεπτόμενο σύγχρονο άνθρωπο και απαραίτητο σε σπουδαστές και επιστήμονες του χώρου με ενδιαφέρον για τη σχέση διατροφής και υγείας.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΦΥΤΟΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ (BKS.0662220)
fytoximikes oysies tis diatrofis me antioxeidotikes kai antikarkinikes idiotites photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
25.00 €
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ISBN: 978-960-452-126-5
Συγγραφέας: ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σελίδες: 182
Διαστάσεις: 19Χ26
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2011

Το βιβλίο του καθηγητή Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αθανάσιου Βαλαβανίδη από τις Ιατρικές Εκδόσεις Βήτα αναφέρεται σε ουσίες της διατροφής με αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες και στον προστατευτικό τους ρόλο για κακοήθεις νεοπλασίες, καρδιαγγειακές και νευροεκφυλιστικές παθήσεις και είναι το τέταρτο στη σειρά των βιβλίων του συγγραφέα σχετικά με ελεύθερες ρίζες και δραστικές οξυγονούχες ενώσεις.

Αρχικά μελετάται ο ρόλος των φυτοχημικών ουσιών της διατροφής στη φωτοσύνθεση και στην προστασία των φυτών από εξωγενείς εντάσεις και παθογόνους μικροοργανισμούς, καθώς και στη βιοσύνθεση ουσιών και βιταμινών στους φυτικούς ιστούς. Στη συνέχεια εξετάζονται οι αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες της διατροφής σε σχέση με τις πολυφαινολικές ουσίες που περιέχουν.

Αναφέρονται έρευνες και εργασίες οι οποίες αποδεικνύουν ότι οι ιδιότητες των φυτοχημικών αυτών ουσιών είναι ευεργετικές για την υγεία του ανθρώπου, ιδιαίτερα για καρδιαγγειακές παθήσεις, κακοήθη νεοπλάσματα και νευροεκφυλιστικά νοσήματα.

Κάθε κεφάλαιο καλύπτεται με πλήρεις επιστημονικές βιβλιογραφικές αναφορές από τα πλέον καθιερωμένα επιστημονικά περιοδικά και εκδόσεις. Τα σχήματα, διαγράμματα και πίνακες που αναλύουν τα επιστημονικά δεδομένα δίνουν πιστή εικόνα των επιστημονικών εξελίξεων και των ανακαλύψεων στον τομέα των φυτοχημικών ουσιών με αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Το βιβλίο αυτό είναι χρήσιμο σε κάθε σκεπτόμενο σύγχρονο άνθρωπο και απαραίτητο σε σπουδαστές και επιστήμονες του χώρου με ενδιαφέρον για τη σχέση διατροφής και υγείας.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΦΥΤΟΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ BKS.0662220 BKS.0662220 ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ •ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ISBN: 978-960-452-126-5 Συγγραφέας: ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Εκδοτικός οίκος: ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Σελίδες: 182 Διαστάσεις: 19Χ26 Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2011 Το βιβλίο του καθηγητή Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αθανάσιου Βαλαβανίδη από τις Ιατρικές Εκδόσεις Βήτα αναφέρεται σε ουσίες της διατροφής με αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες και στον προστατευτικό τους ρόλο για κακοήθεις νεοπλασίες, καρδιαγγειακές και νευροεκφυλιστικές παθήσεις και είναι το τέταρτο στη σειρά των βιβλίων του συγγραφέα σχετικά με ελεύθερες ρίζες και δραστικές οξυγονούχες ενώσεις. Αρχικά μελετάται ο ρόλος των φυτοχημικών ουσιών της διατροφής στη φωτοσύνθεση και στην προστασία των φυτών από εξωγενείς εντάσεις και παθογόνους μικροοργανισμούς, καθώς και στη βιοσύνθεση ουσιών και βιταμινών στους φυτικούς ιστούς. Στη συνέχεια εξετάζονται οι αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες της διατροφής σε σχέση με τις πολυφαινολικές ουσίες που περιέχουν. Αναφέρονται έρευνες και εργασίες οι οποίες αποδεικνύουν ότι οι ιδιότητες των φυτοχημικών αυτών ουσιών είναι ευεργετικές για την υγεία του ανθρώπου, ιδιαίτερα για καρδιαγγειακές παθήσεις, κακοήθη νεοπλάσματα και νευροεκφυλιστικά νοσήματα. Κάθε κεφάλαιο καλύπτεται με πλήρεις επιστημονικές βιβλιογραφικές αναφορές από τα πλέον καθιερωμένα επιστημονικά περιοδικά και εκδόσεις. Τα σχήματα, διαγράμματα και πίνακες που αναλύουν τα επιστημονικά δεδομένα δίνουν πιστή εικόνα των επιστημονικών εξελίξεων και των ανακαλύψεων στον τομέα των φυτοχημικών ουσιών με αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Το βιβλίο αυτό είναι χρήσιμο σε κάθε σκεπτόμενο σύγχρονο άνθρωπο και απαραίτητο σε σπουδαστές και επιστήμονες του χώρου με ενδιαφέρον για τη σχέση διατροφής και υγείας.
25
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή