Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > FOOD COST ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
 
 
 
   
 
food cost kostologisi stin koyzina photo

food cost kostologisi stin koyzina photo


FOOD COST ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

BKS.0115003          
ΚατηγορίαMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΛΟΥΙΖ ΦΡΑΝΚΟ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΥποκατηγορίαΜΕΛΕΤΕΣ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από45.43 €
μόνο40.89 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-8058-39-2
Συγγραφέας: ΛΟΥΙΖ ΦΡΑΝΚΟ
Εκδοτικός οίκος: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ
Σελίδες: 147
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2006

Ο όρος food cost δεν είναι καινούριος ή άγνωστος στη πλειοψηφία των Chef όμως πόσοι γνωρίζουν τι πραγματικά σημαίνει;Ο Franco Luise, Chef και συγγραφέας του βιβλίου, παρουσιάζει και επεξηγεί τις βασικές μεθόδους για να γίνονται σωστά και με ακρίβεια οι υπολογισμοί, που για ένα εστιατόριο, κάνουν τη διαφορά μεταξύ κέρδους και ζημίας.

Καθοδηγεί τον Chef σε όλα εκείνα τα στάδια της δουλειάς του που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το τελικό κόστος - από την εκτέλεση των παραγγελιών, μέχρι τον έλεγχο και την αποθήκευση των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή τους. Καταπιάνεται με το θέμα του ελέγχου των συνταγών, παρουσιάζει λεπτομερείς πίνακες για το 'σκάρτο' των διαφόρων προιόντων, εξετάζει τις διάφορες στρατηγικές καθορισμού των τιμών στο μενού και εξηγεί πως καθορίζεται το σημείο break even του εστιατορίου. Τέλος δείχνει πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία που συλλέγονται για το σχεδιασμό του menu engineering σύμφωνα με τα τρία επικρατέστερα ρεύματα.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Last viewed
FOOD COST ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ (BKS.0115003)
food cost kostologisi stin koyzina photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
45.43 € -10% = 40.89
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 978-960-8058-39-2
Συγγραφέας: ΛΟΥΙΖ ΦΡΑΝΚΟ
Εκδοτικός οίκος: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ
Σελίδες: 147
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2006

Ο όρος food cost δεν είναι καινούριος ή άγνωστος στη πλειοψηφία των Chef όμως πόσοι γνωρίζουν τι πραγματικά σημαίνει;Ο Franco Luise, Chef και συγγραφέας του βιβλίου, παρουσιάζει και επεξηγεί τις βασικές μεθόδους για να γίνονται σωστά και με ακρίβεια οι υπολογισμοί, που για ένα εστιατόριο, κάνουν τη διαφορά μεταξύ κέρδους και ζημίας.

Καθοδηγεί τον Chef σε όλα εκείνα τα στάδια της δουλειάς του που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το τελικό κόστος - από την εκτέλεση των παραγγελιών, μέχρι τον έλεγχο και την αποθήκευση των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή τους. Καταπιάνεται με το θέμα του ελέγχου των συνταγών, παρουσιάζει λεπτομερείς πίνακες για το 'σκάρτο' των διαφόρων προιόντων, εξετάζει τις διάφορες στρατηγικές καθορισμού των τιμών στο μενού και εξηγεί πως καθορίζεται το σημείο break even του εστιατορίου. Τέλος δείχνει πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία που συλλέγονται για το σχεδιασμό του menu engineering σύμφωνα με τα τρία επικρατέστερα ρεύματα.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
FOOD COST ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ BKS.0115003 ΛΟΥΙΖ ΦΡΑΝΚΟ ΛΟΥΙΖ ΦΡΑΝΚΟ MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
36.8 MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials