Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΙ
 
 
 
   
 
epaggelmatiki mageiriki elliniki kai diethnis koyzina ii photo

epaggelmatiki mageiriki elliniki kai diethnis koyzina ii photo


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΙ

BKS.0615025          
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΓΚΡΟΥΝΕΡ ΧΕΡΜΑΝ, ΜΕΤΖ ΡΕΙΝΟΛΝΤ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από25.48 €
μόνο22.93 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-331-449-3
Συγγραφέας: ΓΚΡΟΥΝΕΡ ΧΕΡΜΑΝ, ΜΕΤΖ ΡΕΙΝΟΛΝΤ
Εκδοτικός οίκος: ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ)
Σελίδες: 191
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2009

Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της Επαγγελματικής Μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1ο ΜΕΡΟΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κρέας Σφαγείου, Κυνήγι, Πουλερικά και Πουλερικά Κυνηγιού, Ψάρια, Είδη Αστακών και Μαλάκια, Ορεκτικά-Κρύα Πιάτα

2ο ΜΕΡΟΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βοηθητικά Σκεύη Εργασίας, Προπαρασκευαστικές Τεχνικές, Τεχνικές Μαγειρέματος, Βασικές Συνταγές, Αρωματικά και Μπαχαρικά, Φαγητά με Κρέας, Φαγητά με Ψάρι, Παραδοσιακές Συνταγές Κρεάτων, Παραδοσιακές Συνταγές Ψαριών και Μαλακίων.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΙ (BKS.0615025)
epaggelmatiki mageiriki elliniki kai diethnis koyzina ii photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
25.48 € -10% = 22.93
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 978-960-331-449-3
Συγγραφέας: ΓΚΡΟΥΝΕΡ ΧΕΡΜΑΝ, ΜΕΤΖ ΡΕΙΝΟΛΝΤ
Εκδοτικός οίκος: ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ)
Σελίδες: 191
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2009

Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της Επαγγελματικής Μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1ο ΜΕΡΟΣ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κρέας Σφαγείου, Κυνήγι, Πουλερικά και Πουλερικά Κυνηγιού, Ψάρια, Είδη Αστακών και Μαλάκια, Ορεκτικά-Κρύα Πιάτα

2ο ΜΕΡΟΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βοηθητικά Σκεύη Εργασίας, Προπαρασκευαστικές Τεχνικές, Τεχνικές Μαγειρέματος, Βασικές Συνταγές, Αρωματικά και Μπαχαρικά, Φαγητά με Κρέας, Φαγητά με Ψάρι, Παραδοσιακές Συνταγές Κρεάτων, Παραδοσιακές Συνταγές Ψαριών και Μαλακίων.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΙΙ BKS.0615025 ΓΚΡΟΥΝΕΡ ΧΕΡΜΑΝ, ΜΕΤΖ ΡΕΙΝΟΛΝΤ ΓΚΡΟΥΝΕΡ ΧΕΡΜΑΝ, ΜΕΤΖ ΡΕΙΝΟΛΝΤ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
20.64 ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials