To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικονομία > ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ 3 ΚΟΚΤΕΙΛ ΚΑΙ ΣΝΑΚ
 
 
 
   
 
epaggelma mparman 3 kokteil kai snak photo

epaggelma mparman 3 kokteil kai snak photo


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ 3 ΚΟΚΤΕΙΛ ΚΑΙ ΣΝΑΚ

BKS.0417643      
ΚατηγορίαMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΑΡΕΡΑ ΟΤΤΟ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΥποκατηγορίαΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.21.30 €
μόνο19.17 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-508-130-0
Συγγραφέας: ΑΡΕΡΑ ΟΤΤΟ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σειρά: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ
Σελίδες: 136
Διαστάσεις: 21Χ29
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτώβριος 2014

Το βιβλίο αυτό δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που εξετάζει τη λειτουργία ενός μπαρ, αλλά ένα διδακτικό βιβλίο για τα μπαρ που βασίζεται σε μια νέα, πιο πρακτική αρχή: Με διεξοδικό τρόπο και με πολλές εικονογραφημένες περιγραφές βήμα προς βήμα παρουσιάζονται στους αναγνώστες όλες οι εργασίες σε ένα μπαρ καθώς κι ο τρόπος παρασκευής διάφορων ποτών.

Παρατίθενται πολλές εικόνες για την καλύτερη κατανόηση των κειμένων. Παρουσιάζεται η λεπτομερής περιγραφή των εργασιών στο μπαρ με φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα όλες τις διαδικασίες προπαρασκευής και παρασκευής ποτών με τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Επίσης:

  • Συνταγές για σπέσιαλ ποτά και κοκτέιλ για κάθε περίσταση
  • Συμβουλές για τη διοργάνωση ιδιωτικών κι επαγγελματικών εκδηλώσεων
  • Τρόποι ετοιμασίας για διάφορες γαρνιτούρες με πολλά εικονογραφημένα παραδείγματα
  • Κανόνες σερβιρίσματος των ποτών
  • Σνακς και finger food

    Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει στο τέλος Ερωτήσεις κι Απαντήσεις, ώστε να ελέγχει μόνος του ο αναγνώστης όσα έμαθε. Τα παραρτήματα περιλαμβάνουν συνοπτικά τις σημαντικότερες πληροφορίες και χρησιμεύουν στη γρηγορότερη αναζήτηση των αντίστοιχων περιεχομένων: Εκτός από το ευρετήριο των ειδικών όρων κι εκφράσεων περιλαμβάνεται κι ένα ευρετήριο όλων των συνταγών κατηγοριοποιημένων ανά είδος ποτού, καθώς κι ένα ευρετήριο μη αλκοολούχων ποτών με τις αντίστοιχες εικονογραφημένες συνταγές.

    Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών ξενοδοχειακών επαγγελμάτων, σε εργαζομένους σε μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία, καθώς και ενδιαφερόμενους ερασιτέχνες.

    Είναι ο τρίτος τόμος από τη σειρά των 3 βιβλίων «Επάγγελμα Μπάρμαν». Κυκλοφορεί επίσης και η Επίτομη έκδοση.


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

    Last viewed
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ 3 ΚΟΚΤΕΙΛ ΚΑΙ ΣΝΑΚ (BKS.0417643)
    epaggelma mparman 3 kokteil kai snak photo
    Κατόπιν παραγγελίας
    Wishlist
    Share
    ΠΤΛ 21.30 € μόνο 19.17
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΑΡΕΡΑ ΟΤΤΟ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

    ISBN: 978-960-508-130-0
    Συγγραφέας: ΑΡΕΡΑ ΟΤΤΟ
    Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
    Σειρά: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ
    Σελίδες: 136
    Διαστάσεις: 21Χ29
    Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτώβριος 2014

    Το βιβλίο αυτό δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που εξετάζει τη λειτουργία ενός μπαρ, αλλά ένα διδακτικό βιβλίο για τα μπαρ που βασίζεται σε μια νέα, πιο πρακτική αρχή: Με διεξοδικό τρόπο και με πολλές εικονογραφημένες περιγραφές βήμα προς βήμα παρουσιάζονται στους αναγνώστες όλες οι εργασίες σε ένα μπαρ καθώς κι ο τρόπος παρασκευής διάφορων ποτών.

    Παρατίθενται πολλές εικόνες για την καλύτερη κατανόηση των κειμένων. Παρουσιάζεται η λεπτομερής περιγραφή των εργασιών στο μπαρ με φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα όλες τις διαδικασίες προπαρασκευής και παρασκευής ποτών με τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

    Επίσης:
    • Συνταγές για σπέσιαλ ποτά και κοκτέιλ για κάθε περίσταση
    • Συμβουλές για τη διοργάνωση ιδιωτικών κι επαγγελματικών εκδηλώσεων
    • Τρόποι ετοιμασίας για διάφορες γαρνιτούρες με πολλά εικονογραφημένα παραδείγματα
    • Κανόνες σερβιρίσματος των ποτών
    • Σνακς και finger food

    Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει στο τέλος Ερωτήσεις κι Απαντήσεις, ώστε να ελέγχει μόνος του ο αναγνώστης όσα έμαθε. Τα παραρτήματα περιλαμβάνουν συνοπτικά τις σημαντικότερες πληροφορίες και χρησιμεύουν στη γρηγορότερη αναζήτηση των αντίστοιχων περιεχομένων: Εκτός από το ευρετήριο των ειδικών όρων κι εκφράσεων περιλαμβάνεται κι ένα ευρετήριο όλων των συνταγών κατηγοριοποιημένων ανά είδος ποτού, καθώς κι ένα ευρετήριο μη αλκοολούχων ποτών με τις αντίστοιχες εικονογραφημένες συνταγές.

    Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών ξενοδοχειακών επαγγελμάτων, σε εργαζομένους σε μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία, καθώς και ενδιαφερόμενους ερασιτέχνες.

    Είναι ο τρίτος τόμος από τη σειρά των 3 βιβλίων «Επάγγελμα Μπάρμαν». Κυκλοφορεί επίσης και η Επίτομη έκδοση.

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ 3 ΚΟΚΤΕΙΛ ΚΑΙ ΣΝΑΚ BKS.0417643 BKS.0417643 ΑΡΕΡΑ ΟΤΤΟ ΑΡΕΡΑ ΟΤΤΟ MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ •ΑΡΕΡΑ ΟΤΤΟ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ISBN: 978-960-508-130-0 Συγγραφέας: ΑΡΕΡΑ ΟΤΤΟ Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ Σειρά: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ Σελίδες: 136 Διαστάσεις: 21Χ29 Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτώβριος 2014 Το βιβλίο αυτό δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που εξετάζει τη λειτουργία ενός μπαρ, αλλά ένα διδακτικό βιβλίο για τα μπαρ που βασίζεται σε μια νέα, πιο πρακτική αρχή: Με διεξοδικό τρόπο και με πολλές εικονογραφημένες περιγραφές βήμα προς βήμα παρουσιάζονται στους αναγνώστες όλες οι εργασίες σε ένα μπαρ καθώς κι ο τρόπος παρασκευής διάφορων ποτών. Παρατίθενται πολλές εικόνες για την καλύτερη κατανόηση των κειμένων. Παρουσιάζεται η λεπτομερής περιγραφή των εργασιών στο μπαρ με φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα όλες τις διαδικασίες προπαρασκευής και παρασκευής ποτών με τις αντίστοιχες φωτογραφίες. Επίσης:• Συνταγές για σπέσιαλ ποτά και κοκτέιλ για κάθε περίσταση• Συμβουλές για τη διοργάνωση ιδιωτικών κι επαγγελματικών εκδηλώσεων• Τρόποι ετοιμασίας για διάφορες γαρνιτούρες με πολλά εικονογραφημένα παραδείγματα• Κανόνες σερβιρίσματος των ποτών• Σνακς και finger food Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει στο τέλος Ερωτήσεις κι Απαντήσεις, ώστε να ελέγχει μόνος του ο αναγνώστης όσα έμαθε. Τα παραρτήματα περιλαμβάνουν συνοπτικά τις σημαντικότερες πληροφορίες και χρησιμεύουν στη γρηγορότερη αναζήτηση των αντίστοιχων περιεχομένων: Εκτός από το ευρετήριο των ειδικών όρων κι εκφράσεων περιλαμβάνεται κι ένα ευρετήριο όλων των συνταγών κατηγοριοποιημένων ανά είδος ποτού, καθώς κι ένα ευρετήριο μη αλκοολούχων ποτών με τις αντίστοιχες εικονογραφημένες συνταγές. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών ξενοδοχειακών επαγγελμάτων, σε εργαζομένους σε μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία, καθώς και ενδιαφερόμενους ερασιτέχνες. Είναι ο τρίτος τόμος από τη σειρά των 3 βιβλίων «Επάγγελμα Μπάρμαν». Κυκλοφορεί επίσης και η Επίτομη έκδοση.
    17.25
    10 1 1

    x
    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Λευκές συσκευές
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Οργανα γυμναστικής
    Outdoor
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
    Προσωπική φροντίδα
    Ενδυση - Υπόδηση
    Αθλητικά είδη
    Βρεφικά - Παιδικά
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
    Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή