ISBN: 978-960-331-363-2 Συγγραφέας: ΣΤΡΑΜΠ ΑΝΤΡΕΑ, ΠΙΚΜΑΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ Εκδοτικός οίκος: ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ) Σειρά: ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Σελίδες: 356 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: 2003 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Πρόλογος - Τρόπος Εργασίας με το Βιβλίο ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ 1.Υγιεινή και προστασία του περιβάλλοντος 2. Διαμόρφωση εργασίας 3.Συσκευές και μηχανήματα 4. Μερικές βασικές πληροφορίες για τη διατροφή και τα διατροφικά στοιχεία 5. Έτοιμα προϊόντα (Convenience food) 6. Αποθήκευση και συντήρηση 7.Σερβιρισμα ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ 1 Σκεύη εργασίας 2 Προπαρασκευαστικές τεχνικές 3 Τεχνικές μαγειρέματος 4 Βασικές συνταγές 5 Χόρτα και μπαχαρικά ΔΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ (+ συνταγές) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 1 Εισαγωγή στην ετοιμασία των φαγητών 2 Σνακς 3 Σούπες 4 Σάλτσες 5 Σαλάτες 6 Λαχανικά 7 Συνοδευτικά 8 Εδέσματα με αυγά 9 Φαγητά με ψάρι 10 Φαγητά με κρέας 11 Νοστιμότατες ποικιλίες 12 Επιδόρπια 13 Ποτά 14 Εισαγωγή στη ζαχαροπλαστική 14 Ζύμη κέικ 15 Ζύμη για μπισκότα και τούρτες 17 Ζύμη για σου 18 Ζύμη σφολιάτα 19 Μαλακή ζύμη 20 Ζύμες για στρούντελ και ζύμες με λάδι και μυζήθρα 21 Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές 22 Νόστιμες για την αποθήκη Πίνακας θρεπτικών αξιών Ευρετήριο όρων Ευρετήριο συνταγών
|