ISBN: 960-88238-1-1 Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ Εκδοτικός οίκος: HOT PEPPER Σελίδες: 300 Διαστάσεις: 30Χ30 Ημερομηνία Έκδοσης: 2006 34 ΕΛΗΝΕΣ CHEF ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ Οι πιο αναγνωρισμένοι σεφ της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας - 34 στον αριθμό - έχουν μαζευτεί σε αυτήν την εξαιρετική έκδοση, όπου παρουσιάζονται οι δημιουργίες τους, εμπνευσμένες από τις μοναδικές γεύσεις της Ελλάδας. Με ποικιλία συνταγών, από γευστικά ορεκτικά μέχρι απολαυστικά επιδόρπια, η «Ελληνική γαστρονομία» προσφέρει πρωτοποριακές και δελεαστικές συνταγές, συνοδευμένες από εκπληκτικές φωτογραφίες που δείχνουν τους σεφ την ώρα της δουλειάς τους και απολαυστικά πλάνα με το τελικό πιάτο. Η εμπνευσμένη φιλοσοφία των αρχιμαγείρων αναδεικνύεται μέσα από τις βιογραφίες τους που προλογίζουν τις δημιουργίες τους. Προσκαλώντας τον αναγνώστη στην κουζίνα τους, οι μεγάλοι Έλληνες αρχιμάγειρες μοιράζονται όχι μόνο την τεχνογνωσία τους αλλά και το πάθος τους για τη χώρα, τις εμπνεύσεις, και την προσωπικήπροσέγγισή τους στο μαγείρεμα. Οι καλύτερες στιγμές της ελληνικής γαστρονομίας! Η «Ελληνική γαστρονομία» τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού ενώ ο Νίκος Σαράντος, Πρόεδρος του ελληνικού Euro-Toques, και ο Μίλτος Καρούμπας, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων της Ελλάδας, παραθέτουν εισαγωγικά σημειώματα και συνεισφέρουν τις συνταγές τους.
|