Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ 2 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΡ
 
 
 
   
 
egxeiridio leitoyrgias estiatorioy 2 dioikisi estiatorioy kai mpar photo

egxeiridio leitoyrgias estiatorioy 2 dioikisi estiatorioy kai mpar photo


ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ 2 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΡ

BKS.0046103          
ΚατηγορίαMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΡΙΤΣ ΑΛΛΕΝ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΥποκατηγορίαMANAGEMENT
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από15.07 €
μόνο13.56 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-286-586-5
Συγγραφέας: ΡΙΤΣ ΑΛΛΕΝ
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝ
Σελίδες: 431
Διαστάσεις: 21Χ29
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2007

Αυτό το εγχειρίδιο παρέχει τις βάσεις σε σας, που ενδιαφέρεστε για το χώρο των εστιατορίων, ώστε να γίνετε ανταγωνιστικοί και να κινηθείτε πάνω σε μία οργανωμένη δομή με απλούστερο, αλλά πιο αποδοτικό τρόπο. Το μυστικό είναι η οργάνωση.

Έτσι, ο 1ος τόμος αναλύει τα θέματα για την έναρξη λειτουργίας του εστιατορίου όπως: τόπος εγκατάστασης, χρηματοδότηση, εξοπλισμός και διακόσμηση, εργασίες προ της λειτουργίας, διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού, υποχρεώσεις υπαλλήλων, πολιτική εστιατορίου, αξιολόγηση απόδοσης, πειθαρχία, ηθικό, κίνητρα, παραγωγικότητα, προγραμματισμός της εκπαίδευσης, τεστ αξιολόγησης της εκπαίδευσης.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Last viewed
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ 2 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΡ (BKS.0046103)
egxeiridio leitoyrgias estiatorioy 2 dioikisi estiatorioy kai mpar photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
15.07 € -10% = 13.56
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 960-286-586-5
Συγγραφέας: ΡΙΤΣ ΑΛΛΕΝ
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝ
Σελίδες: 431
Διαστάσεις: 21Χ29
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2007

Αυτό το εγχειρίδιο παρέχει τις βάσεις σε σας, που ενδιαφέρεστε για το χώρο των εστιατορίων, ώστε να γίνετε ανταγωνιστικοί και να κινηθείτε πάνω σε μία οργανωμένη δομή με απλούστερο, αλλά πιο αποδοτικό τρόπο. Το μυστικό είναι η οργάνωση.

Έτσι, ο 1ος τόμος αναλύει τα θέματα για την έναρξη λειτουργίας του εστιατορίου όπως: τόπος εγκατάστασης, χρηματοδότηση, εξοπλισμός και διακόσμηση, εργασίες προ της λειτουργίας, διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού, υποχρεώσεις υπαλλήλων, πολιτική εστιατορίου, αξιολόγηση απόδοσης, πειθαρχία, ηθικό, κίνητρα, παραγωγικότητα, προγραμματισμός της εκπαίδευσης, τεστ αξιολόγησης της εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ 2 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΡ BKS.0046103 ΡΙΤΣ ΑΛΛΕΝ ΡΙΤΣ ΑΛΛΕΝ MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
12.2 MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials