ISBN: 960-8382-02-5 Συγγραφέας: ΠΑΤΕΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εκδοτικός οίκος: LE MONDE Σελίδες: 252 Διαστάσεις: 17x20 Ημερομηνία Έκδοσης: 2004 Το νέο βιβλίο «Διοίκηση Προσωπικού Ξενοδοχειακών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων» αποτελεί ένα εύχρηστο εγχειρίδιο, που σκοπός του είναι να εξηγήσει με απλό και κατανοητό τρόπο ορισμένες βασικές γνώσεις σε θέματα διοίκησης προσωπικού και να δημιουργήσει εκείνα τα ερεθίσματα, των οποίων η συστηματική εφαρμογή και ανάπτυξη μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του προσωπικού μια ξενοδοχειακής ή επισιτιστικής επιχείρησης. Το βιβλίο αποτελείται από 10 βασικά κεφάλαια, στα οποία αναπτύσσονται βασικά ζητήματα διοίκησης προσωπικού, όπως: Οργάνωση ΠροσωπικούΠρογραμματισμός Ανθρώπινου ΔυναμικούΠρόσληψη και ενσωμάτωση εργαζομένωνΕκπαίδευση προσωπικούΑξιολόγηση απόδοσης εργαζομένωνΣυστήματα αμοιβώνΣτοιχεία εργατικής νομοθεσίας Κάθε κεφάλαιο περιέχει σχετικές ερωτήσεις - εργασίες, οι οποίες διευκολύνουν τον αναγνώστη στην καλύτερη κατανόηση του ζητήματος που αναπτύσσεται. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει περίληψη στην οποία αναλύονται τα σπουδαιότερα σημεία. Η χρήση παραδειγμάτων και πρακτικών συμβουλών γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε το αντικείμενο να γίνει ευκολότερα κατανοητό από τον αναγνώστη. Το βιβλίο «Διοίκησης Προσωπικού Ξενοδοχειακών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων» είναι εύχρηστο για ένα αρκετά σύνθετο αντικείμενο, που με σωστή χρήση από τον αναγνώστη μπορεί να αποτελέσει ένα εύχρηστο εργαλείο διοίκησης.
|