To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Θετικές Επιστήμες > ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 
 
 
   
 
diatrofi kai ximeia trofimon photo

diatrofi kai ximeia trofimon photo


ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

BKS.0190097      
ΚατηγορίαΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κατηγορία ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
ΥποκατηγορίαΧΗΜΕΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.30.57 €
μόνο27.51 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-351-863-1
Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 328
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2011

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης ένα σύγχρονο και επιστημονικά άρτιο εγχειρίδιο που πραγματεύεται βασικά θέματα των επιστημών της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων.

Οι επιστήμες της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων είναι δύο παράλληλες επιστήμες που εξετάζουν το τρόφιμο από διαφορετικές πλευρές. Η Διατροφή ασχολείται με το τρόφιμο βλέποντάς το ως πηγή θρεπτικών υλών, ενώ η Χημεία Τροφίμων βλέπει το τρόφιμο ως ένα σύνολο μορίων που το καθένα έχει διαφορετική δομή και ιδιότητες. Στις σελίδες του βιβλίου αυτού επιχειρείται το δημιουργικό συνταίριασμα των δύο αυτών επιστημών, που μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα το τόσο πολύπλοκο και γι' αυτό επιστημονικά προκλητικό και πανέμορφο (βιο-)σύστημα που λέγεται τρόφιμο.

Οι συγγραφείς εξετάζουν μεταξύ άλλων θέματα όπως οι υδατάνθρακες, οι λιπαρές ύλες, οι πρωτεΐνες, το νερό, οι βιταμίνες, τα ανόργανα συστατικά, τρέχοντα θέματα διατροφής, τα λιπίδια, οι χρωστικές ουσίες, η γεύση και το άρωμα, τα πρόσθετα τροφίμων, τα ανεπιθύμητα συστατικά των τροφίμων και η εφαρμογή του Συστήματος HACCP στη βιομηχανία τροφίμων.

Το βιβλίο αυτό είναι χρήσιμο στους φοιτητές που σπουδάζουν Θετικές Επιστήμες, αλλά και σε όσους ασχολούνται με Επιστήμες που σχετίζονται με το τρόφιμο: Τεχνολογία, Χημεία, Βιοτεχνολογία, Βιοχημεία, Διατροφή.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Last viewed
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (BKS.0190097)
diatrofi kai ximeia trofimon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 30.57 € μόνο 27.51
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κατηγορία ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ISBN: 978-960-351-863-1
Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 328
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2011

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης ένα σύγχρονο και επιστημονικά άρτιο εγχειρίδιο που πραγματεύεται βασικά θέματα των επιστημών της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων.

Οι επιστήμες της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων είναι δύο παράλληλες επιστήμες που εξετάζουν το τρόφιμο από διαφορετικές πλευρές. Η Διατροφή ασχολείται με το τρόφιμο βλέποντάς το ως πηγή θρεπτικών υλών, ενώ η Χημεία Τροφίμων βλέπει το τρόφιμο ως ένα σύνολο μορίων που το καθένα έχει διαφορετική δομή και ιδιότητες. Στις σελίδες του βιβλίου αυτού επιχειρείται το δημιουργικό συνταίριασμα των δύο αυτών επιστημών, που μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα το τόσο πολύπλοκο και γι' αυτό επιστημονικά προκλητικό και πανέμορφο (βιο-)σύστημα που λέγεται τρόφιμο.

Οι συγγραφείς εξετάζουν μεταξύ άλλων θέματα όπως οι υδατάνθρακες, οι λιπαρές ύλες, οι πρωτεΐνες, το νερό, οι βιταμίνες, τα ανόργανα συστατικά, τρέχοντα θέματα διατροφής, τα λιπίδια, οι χρωστικές ουσίες, η γεύση και το άρωμα, τα πρόσθετα τροφίμων, τα ανεπιθύμητα συστατικά των τροφίμων και η εφαρμογή του Συστήματος HACCP στη βιομηχανία τροφίμων.

Το βιβλίο αυτό είναι χρήσιμο στους φοιτητές που σπουδάζουν Θετικές Επιστήμες, αλλά και σε όσους ασχολούνται με Επιστήμες που σχετίζονται με το τρόφιμο: Τεχνολογία, Χημεία, Βιοτεχνολογία, Βιοχημεία, Διατροφή.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ BKS.0190097 BKS.0190097 ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Κατηγορία: ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ •ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κατηγορία ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ISBN: 978-960-351-863-1 Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Σελίδες: 328 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2011 Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης ένα σύγχρονο και επιστημονικά άρτιο εγχειρίδιο που πραγματεύεται βασικά θέματα των επιστημών της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων. Οι επιστήμες της Διατροφής και της Χημείας Τροφίμων είναι δύο παράλληλες επιστήμες που εξετάζουν το τρόφιμο από διαφορετικές πλευρές. Η Διατροφή ασχολείται με το τρόφιμο βλέποντάς το ως πηγή θρεπτικών υλών, ενώ η Χημεία Τροφίμων βλέπει το τρόφιμο ως ένα σύνολο μορίων που το καθένα έχει διαφορετική δομή και ιδιότητες. Στις σελίδες του βιβλίου αυτού επιχειρείται το δημιουργικό συνταίριασμα των δύο αυτών επιστημών, που μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα το τόσο πολύπλοκο και γι' αυτό επιστημονικά προκλητικό και πανέμορφο (βιο-)σύστημα που λέγεται τρόφιμο. Οι συγγραφείς εξετάζουν μεταξύ άλλων θέματα όπως οι υδατάνθρακες, οι λιπαρές ύλες, οι πρωτεΐνες, το νερό, οι βιταμίνες, τα ανόργανα συστατικά, τρέχοντα θέματα διατροφής, τα λιπίδια, οι χρωστικές ουσίες, η γεύση και το άρωμα, τα πρόσθετα τροφίμων, τα ανεπιθύμητα συστατικά των τροφίμων και η εφαρμογή του Συστήματος HACCP στη βιομηχανία τροφίμων. Το βιβλίο αυτό είναι χρήσιμο στους φοιτητές που σπουδάζουν Θετικές Επιστήμες, αλλά και σε όσους ασχολούνται με Επιστήμες που σχετίζονται με το τρόφιμο: Τεχνολογία, Χημεία, Βιοτεχνολογία, Βιοχημεία, Διατροφή.
24.76
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή