Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
 
 
 
   
 
chef school photo

chef school photo


CHEF SCHOOL

BKS.0480070          
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΦΑΡΟΟΥ ΤΖΟΑΝΝΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από32.50 €
μόνο26.00 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-6838-06-4
Συγγραφέας: ΦΑΡΟΟΥ ΤΖΟΑΝΝΑ
Εκδοτικός οίκος: ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Μετάφραση: ΑΓΑΛΛΟΥ ΛΙΝΤΑ
Σελίδες: 256
Διαστάσεις: 22Χ28
Ημερομηνία Έκδοσης: 2009

Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Το βιβλίο Chef School θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις γαστρονομικές διαδικασίες που πρέπει να γνωρίζει καθένας που του αρέσει το μαγείρεμα. Θα σας μάθει τα πάντα, από τα θεμελιώδη στοιχεία έως το επιτηδευμένο πιάτο.

Είτε θέλετε να εμπλουτίσετε τις μαγειρικές σας γνώσεις είτε επιθυμείτε να μάθετε νέες τεχνικές, με τις απλές και κατανοητές οδηγίες του βιβλίου αυτού, σε συνδυασμό με τις κατατοπιστικές βήμα-προς-βήμα εικόνες, είναι βέβαιο ότι σύντομα θα βρείτε ότι η προετοιμασία του αστακού είναι τόσο εύκολη δουλειά όσο και να ξεφλουδίζετε μια ντομάτα.

Με περισσότερες από 250 τεχνικές και μαγειρικά μυστικά, το βιβλίο Chef School σας δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας με τις γαστρονομικές σας επιτυχίες.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
CHEF SCHOOL (BKS.0480070)
chef school photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
32.50 € -20% = 26.00
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 978-960-6838-06-4
Συγγραφέας: ΦΑΡΟΟΥ ΤΖΟΑΝΝΑ
Εκδοτικός οίκος: ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Μετάφραση: ΑΓΑΛΛΟΥ ΛΙΝΤΑ
Σελίδες: 256
Διαστάσεις: 22Χ28
Ημερομηνία Έκδοσης: 2009

Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Το βιβλίο Chef School θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις γαστρονομικές διαδικασίες που πρέπει να γνωρίζει καθένας που του αρέσει το μαγείρεμα. Θα σας μάθει τα πάντα, από τα θεμελιώδη στοιχεία έως το επιτηδευμένο πιάτο.

Είτε θέλετε να εμπλουτίσετε τις μαγειρικές σας γνώσεις είτε επιθυμείτε να μάθετε νέες τεχνικές, με τις απλές και κατανοητές οδηγίες του βιβλίου αυτού, σε συνδυασμό με τις κατατοπιστικές βήμα-προς-βήμα εικόνες, είναι βέβαιο ότι σύντομα θα βρείτε ότι η προετοιμασία του αστακού είναι τόσο εύκολη δουλειά όσο και να ξεφλουδίζετε μια ντομάτα.

Με περισσότερες από 250 τεχνικές και μαγειρικά μυστικά, το βιβλίο Chef School σας δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας με τις γαστρονομικές σας επιτυχίες.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
CHEF SCHOOL BKS.0480070 ΦΑΡΟΟΥ ΤΖΟΑΝΝΑ ΦΑΡΟΟΥ ΤΖΟΑΝΝΑ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
20.8 ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials