Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
 
 
 
   
 
basikes leitoyrgies xenodoxeiakon monadon photo
basikes leitoyrgies xenodoxeiakon monadon photo


ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

BKS.0674018          
ΚατηγορίαMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΥποκατηγορίαΔΙΑΦΟΡΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από19.08 €
μόνο17.17 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-390-134-2
Συγγραφέας: ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS
Σελίδες: 256
Ημερομηνία Έκδοσης: 2004

ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ : ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΑΡ- ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ : ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Στα κεφάλαια του βιβλίου αυτού γίνεται προσπάθεια κατανομής του θεωρητικού μέρους του γνωστικού αντικειμένου -Οργάνωση -Λειτουργία - Διαχείριση μονάδων επισιτισμού και ψυχαγωγίας-. Πιο συγκεκριμένα, αναλύεται το εστιατόριο και το Bar αλλά και άλλοι χώροι όπως αίθουσες συνεδρίων και δεξιώσεων ως μονάδες παραγωγής και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο το κέρδος, δηλαδή οικονομικές μονάδες με ποικίλα προβλήματα οργανωτικής αλλά και οικονομικής φύσεως.
Οι παράγοντες που συντελούν στη διαμόρφωση των χαρακτηριστικών της ξενοδοχειακής επιχείρησης είναι: ο χώρος, ο εξοπλισμός, το ανθρώπινο δυναμικό, οι πρώτες ύλες και οι τεχνικές παραγωγής, διάθεσης και οικονομικού ελέγχου αυτών των διαδικασιών.
Τους συντελεστές αυτούς θα προσπαθήσω, στα μέτρα των δυνατοτήτων μου, να παραθέσω, αξιολογώντας με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους οργάνωσης και διοίκησης των επιχειρήσεων. Παράλληλα, επιζητώ την εποικοδομητική κριτική από την πλευρά κυρίως των συναδέλφων αλλά και του αντίστοιχου επιχειρηματικού κόσμου. Οι κριτικές αυτές και οι τυχόν επισημάνσεις είμαι σίγουρος ότι θα το βελτιώσουν στο μέλλον. Προς το παρόν, ελπίζω ότι θα συμπληρώσει τη σχετική ελληνική βιβλιογραφία και θα βοηθήσει τον άπειρο επαγγελματία και το μαθητή αυτής της κατεύθυνσης.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Last viewed
ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (BKS.0674018)
basikes leitoyrgies xenodoxeiakon monadon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
19.08 € -10% = 17.17
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 960-390-134-2
Συγγραφέας: ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS
Σελίδες: 256
Ημερομηνία Έκδοσης: 2004

ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ : ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΑΡ- ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ : ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Στα κεφάλαια του βιβλίου αυτού γίνεται προσπάθεια κατανομής του θεωρητικού μέρους του γνωστικού αντικειμένου -Οργάνωση -Λειτουργία - Διαχείριση μονάδων επισιτισμού και ψυχαγωγίας-. Πιο συγκεκριμένα, αναλύεται το εστιατόριο και το Bar αλλά και άλλοι χώροι όπως αίθουσες συνεδρίων και δεξιώσεων ως μονάδες παραγωγής και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο το κέρδος, δηλαδή οικονομικές μονάδες με ποικίλα προβλήματα οργανωτικής αλλά και οικονομικής φύσεως.
Οι παράγοντες που συντελούν στη διαμόρφωση των χαρακτηριστικών της ξενοδοχειακής επιχείρησης είναι: ο χώρος, ο εξοπλισμός, το ανθρώπινο δυναμικό, οι πρώτες ύλες και οι τεχνικές παραγωγής, διάθεσης και οικονομικού ελέγχου αυτών των διαδικασιών.
Τους συντελεστές αυτούς θα προσπαθήσω, στα μέτρα των δυνατοτήτων μου, να παραθέσω, αξιολογώντας με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους οργάνωσης και διοίκησης των επιχειρήσεων. Παράλληλα, επιζητώ την εποικοδομητική κριτική από την πλευρά κυρίως των συναδέλφων αλλά και του αντίστοιχου επιχειρηματικού κόσμου. Οι κριτικές αυτές και οι τυχόν επισημάνσεις είμαι σίγουρος ότι θα το βελτιώσουν στο μέλλον. Προς το παρόν, ελπίζω ότι θα συμπληρώσει τη σχετική ελληνική βιβλιογραφία και θα βοηθήσει τον άπειρο επαγγελματία και το μαθητή αυτής της κατεύθυνσης.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ BKS.0674018 ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
15.45 MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials