Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ
 
 
 
   
 
basikes arxes ygieinis diatrofis gia artopoioys zaxaroplastes mageires serbitoroys photo

basikes arxes ygieinis diatrofis gia artopoioys zaxaroplastes mageires serbitoroys photo


ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ

BKS.0615135          
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΓΚΡΟΥΝΕΡ ΧΕΡΜΑΝ, ΜΕΤΖ ΡΕΙΝΟΛΝΤ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από10.20 €
μόνο9.18 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-331-328-9
Συγγραφέας: ΓΚΡΟΥΝΕΡ ΧΕΡΜΑΝ, ΜΕΤΖ ΡΕΙΝΟΛΝΤ
Εκδοτικός οίκος: ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ)
Σειρά: ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
Σελίδες: 99
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2002

Η 27η έκδοση του βιβλίου "Βασικές Αρχές ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ" που κρατάτε στα χέρια σας, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα. Η συστηματική των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος.

Μέσω του νέου φωτογραφικού υλικού και των νέων απεικονίσεων έχουν επέλθει προσθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς. Με τον τρόπο αυτό ,το "Βασικές Αρχές ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ" αποτελεί ένα άψογο βοήθημα, συνιστώντας:

  • ένα εργαλείο παροχής γνώσεων για το σύνολο της εκπαίδευσης,
  • ένα αναντικατάστατο μέσο εργασίας για τα εξειδικευμένα μαθήματα, -
  • ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία. Βασικό χαρακτηριστικό του, αποτελεί η άρτια μεθοδολογική
  • διδακτική συγκρότηση του:
  • η μελετημένη χρήση των χρωμάτων και η επιλογή των κατάλληλων εικόνων βοηθούν στην εμπέδωση των γνώσεων,
  • η προσεκτική, σαφής και ακριβής γλώσσα οδηγεί στην εξοικείωση με την ορολογία του χώρου,
  • η στενή σχέση μεταξύ θεωρίας και πράξης διευκολύνει την κατανόηση δύσκολων εννοιών,
  • οι επιστημονικές εξηγήσεις συνεπάγονται βαθύτερη κατανόηση των τεχνολογικών διαδικασιών.

    Προκειμένου ο εκπαιδευόμενος να καταρτιστεί εύκολα και γρήγορα, το έργο:

  • περιλαμβάνει διεξοδική περιγραφή της δομής του, περιλαμβάνει αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας,
  • περιέχει ένα συνταγολόγιο με 650 συνταγές.

    Προκειμένου οι μαθητές να μπορούν να εργάζονται αυτόνομα, το βιβλίο, στην αρχή των τεσσάρων πρώτων ενοτήτων, προσφέρει πρακτικά πειράματα βασιζόμενα στη θεωρία, ασκήσεις κατανόησης της θεωρίας και προβληματισμούς προς σκέψη στο τέλος των ενοτήτων, δοκιμασμένες συνταγές, σαφή περιγραφή κι απεικόνιση των βημάτων και της πορείας εργασίας.

    Τέλος, η διδακτική της συμπεριφοράς προς τον πελάτη συνίσταται:

  • σε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του
  • σε προγραμματισμό και διεξαγωγή εκδηλώσεων

    Κανένα σχολικό βιβλίο δεν είναι πάντα το κατάλληλο για οποιαδήποτε μορφή διδασκαλίας και κανένας συγγραφέας δεν είναι αλάθητος: ως εκ τούτου, οι συγγραφείς και οι εκδότες του έργου, θα χαρούν με τις ενδεχόμενες παρατηρήσεις και θα δεχτούν ευχάριστα την κριτική σας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία κατά τη χρήση του "Βασικές Αρχές ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ" Συγγραφείς και εκδότες


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

    Last viewed
    ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ (BKS.0615135)
    basikes arxes ygieinis diatrofis gia artopoioys zaxaroplastes mageires serbitoroys photo
    Κατόπιν παραγγελίας
    Wishlist
    Share
    10.20 € -10% = 9.18
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    ISBN: 960-331-328-9
    Συγγραφέας: ΓΚΡΟΥΝΕΡ ΧΕΡΜΑΝ, ΜΕΤΖ ΡΕΙΝΟΛΝΤ
    Εκδοτικός οίκος: ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ)
    Σειρά: ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
    Σελίδες: 99
    Διαστάσεις: 17Χ24
    Ημερομηνία Έκδοσης: 2002

    Η 27η έκδοση του βιβλίου "Βασικές Αρχές ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ" που κρατάτε στα χέρια σας, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα. Η συστηματική των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος.

    Μέσω του νέου φωτογραφικού υλικού και των νέων απεικονίσεων έχουν επέλθει προσθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς. Με τον τρόπο αυτό , το "Βασικές Αρχές ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ" αποτελεί ένα άψογο βοήθημα, συνιστώντας:
    • ένα εργαλείο παροχής γνώσεων για το σύνολο της εκπαίδευσης,
    • ένα αναντικατάστατο μέσο εργασίας για τα εξειδικευμένα μαθήματα, -
    • ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία. Βασικό χαρακτηριστικό του, αποτελεί η άρτια μεθοδολογική
    • διδακτική συγκρότηση του:
    • η μελετημένη χρήση των χρωμάτων και η επιλογή των κατάλληλων εικόνων βοηθούν στην εμπέδωση των γνώσεων,
    • η προσεκτική, σαφής και ακριβής γλώσσα οδηγεί στην εξοικείωση με την ορολογία του χώρου,
    • η στενή σχέση μεταξύ θεωρίας και πράξης διευκολύνει την κατανόηση δύσκολων εννοιών,
    • οι επιστημονικές εξηγήσεις συνεπάγονται βαθύτερη κατανόηση των τεχνολογικών διαδικασιών.

    Προκειμένου ο εκπαιδευόμενος να καταρτιστεί εύκολα και γρήγορα, το έργο:
    • περιλαμβάνει διεξοδική περιγραφή της δομής του, περιλαμβάνει αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας,
    • περιέχει ένα συνταγολόγιο με 650 συνταγές.

    Προκειμένου οι μαθητές να μπορούν να εργάζονται αυτόνομα, το βιβλίο, στην αρχή των τεσσάρων πρώτων ενοτήτων, προσφέρει πρακτικά πειράματα βασιζόμενα στη θεωρία, ασκήσεις κατανόησης της θεωρίας και προβληματισμούς προς σκέψη στο τέλος των ενοτήτων, δοκιμασμένες συνταγές, σαφή περιγραφή κι απεικόνιση των βημάτων και της πορείας εργασίας.

    Τέλος, η διδακτική της συμπεριφοράς προς τον πελάτη συνίσταται:
    • σε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του
    • σε προγραμματισμό και διεξαγωγή εκδηλώσεων

    Κανένα σχολικό βιβλίο δεν είναι πάντα το κατάλληλο για οποιαδήποτε μορφή διδασκαλίας και κανένας συγγραφέας δεν είναι αλάθητος: ως εκ τούτου, οι συγγραφείς και οι εκδότες του έργου, θα χαρούν με τις ενδεχόμενες παρατηρήσεις και θα δεχτούν ευχάριστα την κριτική σας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία κατά τη χρήση του "Βασικές Αρχές ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ" Συγγραφείς και εκδότες

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ BKS.0615135 ΓΚΡΟΥΝΕΡ ΧΕΡΜΑΝ, ΜΕΤΖ ΡΕΙΝΟΛΝΤ ΓΚΡΟΥΝΕΡ ΧΕΡΜΑΝ, ΜΕΤΖ ΡΕΙΝΟΛΝΤ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
    8.26 ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ


    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials