Στο βιβλίο εξετάζονται όλα αυτά πού αφορούν την εστιατορική τέχνη: τη σωστή οργάνωση και στελέχωση του χώρου που ονομάζεται εστιατόριο, την εμπορική φιλοξενία, και έχουν να κάνουν με σέρβις, ποιότητα, παράπονα, και οτιδήποτε θα μπορούσε να αφορά γενικά ένα εστιατόριο με προοπτική, αλλά και τις παραμέτρους του.
Γίνεται προσπάθεια να ορισθεί ακριβώς ο όρος A la Carte μέσα από ένα κεφάλαιο που επεξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις και σε εστιατόρια που αποσκοπούν στην ποιότητα, αλλά και τι θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε γι' αυτό, όπως και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για σωστή εξυπηρέτηση σε αυτό το θέμα. Ο επισιτισμός και το εστιατόριο ειδικότερα αποτελεί μια βιομηχανία με σημαντική προσφορά στην εθνική οικονομία και τον εθνικό πλούτο.
Περιεχόμενα βιβλίου:Γενικά, Τα Είδη των Εστιατορίων, Κύριοι & Βοηθητικοί Χώροι του Εστιατορίου, Εξοπλισμός του Εστιατορίου, Βασικά Στάδια Τραπεζοκομίας, Τα Γεύματα στο Εστιατόριο, Τρόποι Παρουσίασης των Εδεσμάτων, Εστιατόριο A La Carte με Reception, Ποτά & Οίνοι, Το Προσωπικό του Εστιατορίου, Τα Έντυπα σε ένα Εστιατόριο, Εμπορική Φιλοξενία, Φροντίδα/ Εξυπηρέτηση, Ποιότητα στο Σέρβις, Παράπονα, Διοίκηση Χρόνου σε Ένα Εστιατόριο (Time Management), Αμοιβές.
Στο βιβλίο εξετάζονται όλα αυτά πού αφορούν την εστιατορική τέχνη: τη σωστή οργάνωση και στελέχωση του χώρου που ονομάζεται εστιατόριο, την εμπορική φιλοξενία, και έχουν να κάνουν με σέρβις, ποιότητα, παράπονα, και οτιδήποτε θα μπορούσε να αφορά γενικά ένα εστιατόριο με προοπτική, αλλά και τις παραμέτρους του.
Γίνεται προσπάθεια να ορισθεί ακριβώς ο όρος A la Carte μέσα από ένα κεφάλαιο που επεξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις και σε εστιατόρια που αποσκοπούν στην ποιότητα, αλλά και τι θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε γι' αυτό, όπως και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για σωστή εξυπηρέτηση σε αυτό το θέμα. Ο επισιτισμός και το εστιατόριο ειδικότερα αποτελεί μια βιομηχανία με σημαντική προσφορά στην εθνική οικονομία και τον εθνικό πλούτο.
Περιεχόμενα βιβλίου:Γενικά, Τα Είδη των Εστιατορίων, Κύριοι & Βοηθητικοί Χώροι του Εστιατορίου, Εξοπλισμός του Εστιατορίου, Βασικά Στάδια Τραπεζοκομίας, Τα Γεύματα στο Εστιατόριο, Τρόποι Παρουσίασης των Εδεσμάτων, Εστιατόριο A La Carte με Reception, Ποτά & Οίνοι, Το Προσωπικό του Εστιατορίου, Τα Έντυπα σε ένα Εστιατόριο, Εμπορική Φιλοξενία, Φροντίδα/ Εξυπηρέτηση, Ποιότητα στο Σέρβις, Παράπονα, Διοίκηση Χρόνου σε Ένα Εστιατόριο (Time Management), Αμοιβές.
ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝBKS.0046126BKS.0046126ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΚατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ •ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ISBN: 978-960-286-981-9 Συγγραφέας: ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝ Σελίδες: 150 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Ιανουάριος 2008 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ Στο βιβλίο εξετάζονται όλα αυτά πού αφορούν την εστιατορική τέχνη: τη σωστή οργάνωση και στελέχωση του χώρου που ονομάζεται εστιατόριο, την εμπορική φιλοξενία, και έχουν να κάνουν με σέρβις, ποιότητα, παράπονα, και οτιδήποτε θα μπορούσε να αφορά γενικά ένα εστιατόριο με προοπτική, αλλά και τις παραμέτρους του. Γίνεται προσπάθεια να ορισθεί ακριβώς ο όρος A la Carte μέσα από ένα κεφάλαιο που επεξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις και σε εστιατόρια που αποσκοπούν στην ποιότητα, αλλά και τι θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε γι' αυτό, όπως και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για σωστή εξυπηρέτηση σε αυτό το θέμα. Ο επισιτισμός και το εστιατόριο ειδικότερα αποτελεί μια βιομηχανία με σημαντική προσφορά στην εθνική οικονομία και τον εθνικό πλούτο. Περιεχόμενα βιβλίου:Γενικά, Τα Είδη των Εστιατορίων, Κύριοι & Βοηθητικοί Χώροι του Εστιατορίου, Εξοπλισμός του Εστιατορίου, Βασικά Στάδια Τραπεζοκομίας, Τα Γεύματα στο Εστιατόριο, Τρόποι Παρουσίασης των Εδεσμάτων, Εστιατόριο A La Carte με Reception, Ποτά & Οίνοι, Το Προσωπικό του Εστιατορίου, Τα Έντυπα σε ένα Εστιατόριο, Εμπορική Φιλοξενία, Φροντίδα/ Εξυπηρέτηση, Ποιότητα στο Σέρβις, Παράπονα, Διοίκηση Χρόνου σε Ένα Εστιατόριο (Time Management), Αμοιβές. ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΠληροφορίεςΡυθμίσειςΑπόρριψηΑποδοχή
Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.
Αποθήκευση