To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικονομία > ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
 
 
 
   
 
arxes leitoyrgias episitistikon monadon photo

arxes leitoyrgias episitistikon monadon photo


ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

BKS.0046126      
ΚατηγορίαMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΥποκατηγορίαΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.12.17 €
μόνο10.95 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-286-981-9
Συγγραφέας: ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝ
Σελίδες: 150
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιανουάριος 2008

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ

Στο βιβλίο εξετάζονται όλα αυτά πού αφορούν την εστιατορική τέχνη: τη σωστή οργάνωση και στελέχωση του χώρου που ονομάζεται εστιατόριο, την εμπορική φιλοξενία, και έχουν να κάνουν με σέρβις, ποιότητα, παράπονα, και οτιδήποτε θα μπορούσε να αφορά γενικά ένα εστιατόριο με προοπτική, αλλά και τις παραμέτρους του.

Γίνεται προσπάθεια να ορισθεί ακριβώς ο όρος A la Carte μέσα από ένα κεφάλαιο που επεξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις και σε εστιατόρια που αποσκοπούν στην ποιότητα, αλλά και τι θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε γι' αυτό, όπως και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για σωστή εξυπηρέτηση σε αυτό το θέμα. Ο επισιτισμός και το εστιατόριο ειδικότερα αποτελεί μια βιομηχανία με σημαντική προσφορά στην εθνική οικονομία και τον εθνικό πλούτο.

Περιεχόμενα βιβλίου:Γενικά, Τα Είδη των Εστιατορίων, Κύριοι & Βοηθητικοί Χώροι του Εστιατορίου, Εξοπλισμός του Εστιατορίου, Βασικά Στάδια Τραπεζοκομίας, Τα Γεύματα στο Εστιατόριο, Τρόποι Παρουσίασης των Εδεσμάτων, Εστιατόριο A La Carte με Reception, Ποτά & Οίνοι, Το Προσωπικό του Εστιατορίου, Τα Έντυπα σε ένα Εστιατόριο, Εμπορική Φιλοξενία, Φροντίδα/ Εξυπηρέτηση, Ποιότητα στο Σέρβις, Παράπονα, Διοίκηση Χρόνου σε Ένα Εστιατόριο (Time Management), Αμοιβές.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Last viewed
ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (BKS.0046126)
arxes leitoyrgias episitistikon monadon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 12.17 € μόνο 10.95
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ISBN: 978-960-286-981-9
Συγγραφέας: ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝ
Σελίδες: 150
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιανουάριος 2008

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ

Στο βιβλίο εξετάζονται όλα αυτά πού αφορούν την εστιατορική τέχνη: τη σωστή οργάνωση και στελέχωση του χώρου που ονομάζεται εστιατόριο, την εμπορική φιλοξενία, και έχουν να κάνουν με σέρβις, ποιότητα, παράπονα, και οτιδήποτε θα μπορούσε να αφορά γενικά ένα εστιατόριο με προοπτική, αλλά και τις παραμέτρους του.

Γίνεται προσπάθεια να ορισθεί ακριβώς ο όρος A la Carte μέσα από ένα κεφάλαιο που επεξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις και σε εστιατόρια που αποσκοπούν στην ποιότητα, αλλά και τι θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε γι' αυτό, όπως και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για σωστή εξυπηρέτηση σε αυτό το θέμα. Ο επισιτισμός και το εστιατόριο ειδικότερα αποτελεί μια βιομηχανία με σημαντική προσφορά στην εθνική οικονομία και τον εθνικό πλούτο.

Περιεχόμενα βιβλίου:Γενικά, Τα Είδη των Εστιατορίων, Κύριοι & Βοηθητικοί Χώροι του Εστιατορίου, Εξοπλισμός του Εστιατορίου, Βασικά Στάδια Τραπεζοκομίας, Τα Γεύματα στο Εστιατόριο, Τρόποι Παρουσίασης των Εδεσμάτων, Εστιατόριο A La Carte με Reception, Ποτά & Οίνοι, Το Προσωπικό του Εστιατορίου, Τα Έντυπα σε ένα Εστιατόριο, Εμπορική Φιλοξενία, Φροντίδα/ Εξυπηρέτηση, Ποιότητα στο Σέρβις, Παράπονα, Διοίκηση Χρόνου σε Ένα Εστιατόριο (Time Management), Αμοιβές.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ BKS.0046126 BKS.0046126 ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ •ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ISBN: 978-960-286-981-9 Συγγραφέας: ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝ Σελίδες: 150 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Ιανουάριος 2008 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ Στο βιβλίο εξετάζονται όλα αυτά πού αφορούν την εστιατορική τέχνη: τη σωστή οργάνωση και στελέχωση του χώρου που ονομάζεται εστιατόριο, την εμπορική φιλοξενία, και έχουν να κάνουν με σέρβις, ποιότητα, παράπονα, και οτιδήποτε θα μπορούσε να αφορά γενικά ένα εστιατόριο με προοπτική, αλλά και τις παραμέτρους του. Γίνεται προσπάθεια να ορισθεί ακριβώς ο όρος A la Carte μέσα από ένα κεφάλαιο που επεξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις και σε εστιατόρια που αποσκοπούν στην ποιότητα, αλλά και τι θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε γι' αυτό, όπως και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για σωστή εξυπηρέτηση σε αυτό το θέμα. Ο επισιτισμός και το εστιατόριο ειδικότερα αποτελεί μια βιομηχανία με σημαντική προσφορά στην εθνική οικονομία και τον εθνικό πλούτο. Περιεχόμενα βιβλίου:Γενικά, Τα Είδη των Εστιατορίων, Κύριοι & Βοηθητικοί Χώροι του Εστιατορίου, Εξοπλισμός του Εστιατορίου, Βασικά Στάδια Τραπεζοκομίας, Τα Γεύματα στο Εστιατόριο, Τρόποι Παρουσίασης των Εδεσμάτων, Εστιατόριο A La Carte με Reception, Ποτά & Οίνοι, Το Προσωπικό του Εστιατορίου, Τα Έντυπα σε ένα Εστιατόριο, Εμπορική Φιλοξενία, Φροντίδα/ Εξυπηρέτηση, Ποιότητα στο Σέρβις, Παράπονα, Διοίκηση Χρόνου σε Ένα Εστιατόριο (Time Management), Αμοιβές.
9.86
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή