To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικολογία • Φύση > ΑΡΑΚΑΣ ΜΠΑΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΦΙΝΟΚΙΟ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 
 
 
   
 
arakas mpamia fasolaki finokio kalliergia axiopoiisi syntirisi trofimon photo

arakas mpamia fasolaki finokio kalliergia axiopoiisi syntirisi trofimon photo


ΑΡΑΚΑΣ ΜΠΑΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΦΙΝΟΚΙΟ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

BKS.0191585      
ΚατηγορίαΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΑΓΓΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΥποκατηγορίαΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ-ΓΕΩΠΟΝΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.13.06 €
μόνο11.75 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-351-241-9
Συγγραφέας: ΑΓΓΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 176
Διαστάσεις: 18x25
Ημερομηνία Έκδοσης: 1999

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει δύο μέρη και εννέα κεφάλαια. Αναφέρεται στα τρία βασικά είδη διατροφής του ανθρώπου και σε ένα νέο είδος το Φινόκιο, η καλλιέργεια του οποίου μπορεί να αποβεί επικερδής στους Έλληνες λαχανοκαλλιεργητές.

Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Λιπαντικά στοιχεία στην θρέψη των φυτών, Καλλιέργεια, Ασθένειες των αναφερομένων καλλιεργειών και Καταπολέμηση τους.Το δεύτερο κεφάλαιο περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Μεταποίηση, Κονσερβοποίηση, Κατάψυξη, Αφυδάτωση των λαχανικών και ένα ειδικό κεφάλαιο για τα Συντηρητικά τροφίμων.

Ο κ. Αθανάσιος Αγγίδης είναι Γεωπόνος-ειδικός Τεχνολόγος τροφίμων. Στην προσπάθεια του να δώσει έμφαση, με εμπειρικά στοιχεία της μακροχρόνιας εμπειρίας του και με σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία στην καλλιέργεια και μεταποίηση γνωστών και νέων λαχανικών, έχει εκδώσει δύο ακόμη βιβλία.

  • «Το Σπαράγγι» - Καλλιέργεια-Αξιοποίηση, που συνετέλεσε σημαντικά στην επέκταση της νέας αυτοδύναμου και συναλλαγματοφόρου καλλιέργειας του Σπαραγγιού και
  • Το «Τομάτα Υπαίθρια» - Κηπευτική- Βιομηχανική- Καλλιέργεια -Αξιοποίηση


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

    Last viewed
    ΑΡΑΚΑΣ ΜΠΑΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΦΙΝΟΚΙΟ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (BKS.0191585)
    arakas mpamia fasolaki finokio kalliergia axiopoiisi syntirisi trofimon photo
    Κατόπιν παραγγελίας
    Wishlist
    Share
    ΠΤΛ 13.06 € μόνο 11.75
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    Κατηγορία: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
    ΑΓΓΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

    ISBN: 960-351-241-9
    Συγγραφέας: ΑΓΓΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
    Σελίδες: 176
    Διαστάσεις: 18x25
    Ημερομηνία Έκδοσης: 1999

    Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει δύο μέρη και εννέα κεφάλαια. Αναφέρεται στα τρία βασικά είδη διατροφής του ανθρώπου και σε ένα νέο είδος το Φινόκιο, η καλλιέργεια του οποίου μπορεί να αποβεί επικερδής στους Έλληνες λαχανοκαλλιεργητές.

    Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Λιπαντικά στοιχεία στην θρέψη των φυτών, Καλλιέργεια, Ασθένειες των αναφερομένων καλλιεργειών και Καταπολέμηση τους.Το δεύτερο κεφάλαιο περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Μεταποίηση, Κονσερβοποίηση, Κατάψυξη, Αφυδάτωση των λαχανικών και ένα ειδικό κεφάλαιο για τα Συντηρητικά τροφίμων.

    Ο κ. Αθανάσιος Αγγίδης είναι Γεωπόνος-ειδικός Τεχνολόγος τροφίμων. Στην προσπάθεια του να δώσει έμφαση, με εμπειρικά στοιχεία της μακροχρόνιας εμπειρίας του και με σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία στην καλλιέργεια και μεταποίηση γνωστών και νέων λαχανικών, έχει εκδώσει δύο ακόμη βιβλία.

    • «Το Σπαράγγι» - Καλλιέργεια-Αξιοποίηση, που συνετέλεσε σημαντικά στην επέκταση της νέας αυτοδύναμου και συναλλαγματοφόρου καλλιέργειας του Σπαραγγιού και
    • Το «Τομάτα Υπαίθρια» - Κηπευτική- Βιομηχανική- Καλλιέργεια -Αξιοποίηση

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΑΡΑΚΑΣ ΜΠΑΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΦΙΝΟΚΙΟ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ BKS.0191585 BKS.0191585 ΑΓΓΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΓΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ Κατηγορία: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ •ΑΓΓΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ ISBN: 960-351-241-9 Συγγραφέας: ΑΓΓΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Σελίδες: 176 Διαστάσεις: 18x25 Ημερομηνία Έκδοσης: 1999 Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει δύο μέρη και εννέα κεφάλαια. Αναφέρεται στα τρία βασικά είδη διατροφής του ανθρώπου και σε ένα νέο είδος το Φινόκιο, η καλλιέργεια του οποίου μπορεί να αποβεί επικερδής στους Έλληνες λαχανοκαλλιεργητές. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Λιπαντικά στοιχεία στην θρέψη των φυτών, Καλλιέργεια, Ασθένειες των αναφερομένων καλλιεργειών και Καταπολέμηση τους.Το δεύτερο κεφάλαιο περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Μεταποίηση, Κονσερβοποίηση, Κατάψυξη, Αφυδάτωση των λαχανικών και ένα ειδικό κεφάλαιο για τα Συντηρητικά τροφίμων. Ο κ. Αθανάσιος Αγγίδης είναι Γεωπόνος-ειδικός Τεχνολόγος τροφίμων. Στην προσπάθεια του να δώσει έμφαση, με εμπειρικά στοιχεία της μακροχρόνιας εμπειρίας του και με σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία στην καλλιέργεια και μεταποίηση γνωστών και νέων λαχανικών, έχει εκδώσει δύο ακόμη βιβλία. • «Το Σπαράγγι» - Καλλιέργεια-Αξιοποίηση, που συνετέλεσε σημαντικά στην επέκταση της νέας αυτοδύναμου και συναλλαγματοφόρου καλλιέργειας του Σπαραγγιού και• Το «Τομάτα Υπαίθρια» - Κηπευτική- Βιομηχανική- Καλλιέργεια -Αξιοποίηση
    10.58
    10 1 1

    x
    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Λευκές συσκευές
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Οργανα γυμναστικής
    Outdoor
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
    Προσωπική φροντίδα
    Ενδυση - Υπόδηση
    Αθλητικά είδη
    Βρεφικά - Παιδικά
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
    Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή